auditio > Auditio Noord verhuist naar Joure

Auditio Noord is verhuisd naar Joure

December 2008 is het nieuwbouwpand opgeleverd

TREFWOORDEN
Nieuwbouw, kantoor, Noord-Nederland, Joure, Leeuwarden, Groningen, auditors, concentratieruimte, callcenter, quality monitoring, maatschappelijk verantwoord ondernemen;

 Nieuwbouwlocatie Auditio Joure Tijdens de kerst was het zover: Auditio verlaat Leeuwarden en vestigt haar Friese kantoor in Joure. Het grote voordeel van dit nieuwe en nieuw gebouwde kantoor is natuurlijk dat het is ingericht op de eisen en wensen die het werk van Auditio met zich meebrengt. Er zijn meer dan voldoende concentratieruimtes, waar je gewoon op de speakers kunt luisteren naar gesprekken zonder iemand te storen. Het internet is per (bijna niet afluisterbare!) glasvezel doorgetrokken tot in diep in het gebouw en zal zorgdragen voor flitsend snel internet.

Bereikbaarheid

Het hele kantoor is per auto bijzonder goed bereikbaar en zal bovendien geen parkeerproblemen geven; er is gewoon altijd plaats, zoals het hoort. Ook voor klanten en sollicitanten.
Joure ligt verbluffend centraal vanuit Amsterdam, Groningen en Den Helder, het Auditio kantoor ligt nabij Verkeersplein Joure, waar de snelwegen A6 en A7 samenkomen.
Het dichtsbijzijnde spoorwegstation is Heerenveen. Joure heeft zelf geen spoorverbinding, maar is wel goed bereikbaar met andere vormen van openbaar vervoer.

Nieuwbouw Auditio Joure Ook is er bij het nieuwe kantoor van Auditio bijzonder veel aandacht besteed aan de ventilatie. Frisse lucht is bijzonder belangrijk. Tegelijkertijd weten we dat als zaken langzaamaan verslechteren, we de neiging hebben ons aan te passen (toenemende files, verslechtering van het OV en als mooiste voorbeeld, langzaam stijgend water in Venetië). Dit is exact de reden waarom mensen vaak lang doorwerken in ruimtes met een slechte luchtkwaliteit. Die kwaliteit is niet van het ene op het andere moment verslechterd, maar gedurende de dag; langzaamaan. Dat is tenslotte de reden dat de persoon die even naar buiten is gewandeld om de post weg te brengen bij terugkomst de ramen opzet met de mededeling: 'nou, benauwd hier en warm'.

Om die langzame verslechtering van de luchtkwaliteit te vermijden, wordt in het nieuwe kantoor van Auditio gebruik gemaakt van een geavanceerd systeem van beluchting en koeling. Het mooie is; je mag nog steeds zèlf een raam openzetten. In het begin is dat een beetje eng, want elk raam is 3 meter hoog. Dat went vast snel.

Nieuwbouw Auditio Joure Auditio doet niet mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat we dit net zoiets vinden als: 'ons bedrijf slaat haar klanten niet'. Maatschappelijk verantwoord ondernemen doet een ondernemer vrijwel altijd al, al was het maar omdat niet-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen zich doorgaans snel tegen de ondernemer keert; dat is al eeuwen zo. Toch is dit de plaats om mee te delen dat al die frisse lucht in het kantoor moet worden opgewarmd. En dat doet Auditio met een warmtepompcentrale die warm water van 100 meter diep oppompt om het kantoor te verwarmen. Inderdaad heel verantwoord voor het milieu, maar de belangrijkste reden was toch gewoon de gasprijs. Deze pomp betaalt zich binnen een jaar of 7 terug.

Het nieuwe adres is heel Fries:
Oer de Feart 157   
8502 CV  Joure

Het telefoonnummer van Auditio blijft ongewijzigd:
telefoon (088) 283 48 46

Stuur deze pagina door naar een collega »