Auditio persbericht

Nieuwe tak van sport

Een nieuwe activiteit van Auditio is het monitoren van de werkzaamheden en communicatie van baliemedewerkers. Auditio begrijpt dat baliemedewerkers het aanspreekpunt en gezicht zijn van iedere organisatie. Vaak zorgen zij voor de eerste indruk die de klant van de organisatie krijgt. Een goede baliemedewerker is klantvriendelijk, zorgt ervoor dat klanten snel en adequaat geholpen worden en structureert de werkzaamheden. Een baliemedewerker dient niet alleen gecoacht te worden in verbale communicatie. Een groot deel van onze communicatie is immers non-verbaal. Een baliemedewerker die zich hiervan bewust is, kan klanten beter te woord staan en, indien nodig, zelfs agressie voorkomen. De rol van Auditio hierin is het meten van de kwaliteit, op verschillende terreinen, van klantcontacten van de baliemedewerkers. Zo krijgt de opdrachtgever inzicht in de stand van zaken, zowel op het gebied van de communicatie als de uitgevoerde werkzaamheden.

Over Auditio

Auditio bestaat sinds 2004 en biedt organisaties duidelijkheid door de kwaliteit van klantcontacten op een eerlijke en objectieve wijze meetbaar te maken volgens eigen monitoringmethodieken. De ervaren en gekalibreerde auditors van Auditio zetten gedetailleerde waarnemingen om in een heldere rapportage, gericht op de interne procedures van de opdrachtgever en specifiek volgens de behoeften binnen diens branche.

Auditio waarborgt haar objectiviteit door geen banden aan te gaan met trainers of consultants. De consultants die Auditio zelf in dienst heeft, houden zich uitdrukkelijk alleen bezig met het opzetten van kwaliteitsmonitoring en niet met het verbeteren van problemen die eventueel door de auditors geconstateerd worden. Alleen zo kan de opdrachtgever er zeker van zijn dat Auditio geen andere, verborgen doelen heeft naast het vaststellen van de kwaliteit.

Contactinformatie

Meer informatie: www.auditio.nl


 

Stuur deze pagina door naar een collega »