Auditio persbericht

Auditio opereert in heel Nederland

Magda Krayenbrink Auditio, de specialist op het gebied van kwaliteitsmonitoring in klantcontacten, maakt een snelle groei door. Auditio opent de deuren van haar tweede vestiging in Breda en is hiermee een landelijk opererend bedrijf geworden. Met de groei van Auditio neemt ook het aantal medewerkers toe. Magda Krayenbrink is als consultant kwaliteitsmonitoring de nieuwe aanwinst van Auditio. Mevrouw Krayenbrink is geruime tijd internationaal actief geweest in callcenter management. Zij start per oktober 2006 bij een Nederlandse bank met het opzetten van een kwaliteitstraject volgens de beproefde methodiek van Auditio.

Over Auditio

Auditio bestaat sinds 2004 en biedt organisaties duidelijkheid door de kwaliteit van klantcontacten op een eerlijke en objectieve wijze meetbaar te maken volgens eigen monitoringmethodieken. De ervaren en gekalibreerde auditors van Auditio zetten gedetailleerde waarnemingen om in een heldere rapportage, gericht op de interne procedures van de opdrachtgever en specifiek volgens de behoeften binnen diens branche.

Auditio waarborgt haar objectiviteit door geen banden aan te gaan met trainers of consultants. De consultants die Auditio zelf in dienst heeft, houden zich uitdrukkelijk alleen bezig met het opzetten van kwaliteitsmonitoring en niet met het verbeteren van problemen die eventueel door de auditors geconstateerd worden. Alleen zo kan de opdrachtgever er zeker van zijn dat Auditio geen andere, verborgen doelen heeft naast het vaststellen van de kwaliteit.

Contactinformatie

Meer informatie: www.auditio.nl


 

Stuur deze pagina door naar een collega »