Persberichten

'Call center werk is het putje van de arbeidsmarkt'

BAARN, 6 april 2006. Key note speaker Paul Harts van auditio stelt dat call center werk (ten onrechte) het putje van de arbeidsmarkt is geworden. Call center agents worden, aldus Harts, op de verkeerde dingen afgerekend, zoals average handling time. Dit frustreert agents en geeft het werk een lage status. Veel meer aandacht voor de geleverde kwaliteit van het werk, kan dit probleem deels oplossen. Harts sprak op een 'dinner briefing' van Larensa; leverancier van opname apparatuur waarmee zo'n inhoudelijke feedback aan agents mogelijk wordt.

Harts gaf aan dat, indien de branche werkelijk call center agents de status van 'knowledge worker' wil geven, er nog veel werk verzet moet worden op het gebied van kwalitatieve monitoring.

Mocht de branche falen zichzelf naar een hoger plan te tillen, dan 'zitten momenteel de verkeerde mensen achter de knoppen om de technische mogelijkheden van vandaag op een voor klanten zinvolle wijze in te zetten'.

Over Auditio

Auditio bestaat sinds 2004 en biedt organisaties duidelijkheid door de kwaliteit van klantcontacten op een eerlijke en objectieve wijze meetbaar te maken volgens eigen monitoringmethodieken. De ervaren en gekalibreerde auditors van Auditio zetten gedetailleerde waarnemingen om in een heldere rapportage, gericht op de interne procedures van de opdrachtgever en specifiek volgens de behoeften binnen diens branche.

Auditio waarborgt haar objectiviteit door geen banden aan te gaan met trainers of consultants. De consultants die Auditio zelf in dienst heeft, houden zich uitdrukkelijk alleen bezig met het opzetten van kwaliteitsmonitoring en niet met het verbeteren van problemen die eventueel door de auditors geconstateerd worden. Alleen zo kan de opdrachtgever er zeker van zijn dat Auditio geen andere, verborgen doelen heeft naast het vaststellen van de kwaliteit.

Contactinformatie

Meer informatie: www.auditio.nl

 
 

Stuur deze pagina door naar een collega »