auditio > diensten > Two out of Five™

Two out of Five™

Two out of Five™ Auditio levert uw teamleider van elke agent het beste en het minst goede gesprek aan. Uiteraard voorzien van een korte motivatie. Auditio heeft hiervoor geluisterd naar tenminste 5 gesprekken van de agent.

Teamleiders komen dankzij Two out of Five™ beter toe aan hun coachingstaken, omdat Auditio 60 % van hun luisterinspanning voor zijn rekening neemt.

Mogelijk kunt u dankzij Two out of Five™ de span of control van uw teamleiders vergroten. Auditio helpt u graag met het ontwikkelen van een kosten baten analyse hiervoor.

Bereken uw besparingen dankzij Auditio's Two out of Five™

In het onderstaande document treft u een concreet rekenvoorbeeld aan van een contactcenter met 100 agents en 10 teamleiders:

  • De huidige omvang en (loon-) kosten van uw contactcenter
  • Wat betekent Auditio voor de meeluistertijd uw teamleiders ?
  • Hoeveel brengt Auditio u per maand in rekening ?
  • Wat levert Auditio u op per maand?

Kwaliteitsmonitoring door Auditio vermindert de meeluistertijd van de teamleiders met 60% dankzij het Two out of Five™ systeem. Maandelijks levert dit alleen al aan personeelskosten een besparing van duizenden euro's op.

Daarnaast profiteert uw organisatie ook van vele andere positieve effecten van kwaliteitsverbetering voor uw klantcontacten.Bereken uw eigen break-even point

Download de interactieve spreadsheet met het Two out of Five™ rekenvoorbeeld. Kies ייn van de onderstaande versies.

> Meer diensten van Auditio op het gebied van quality monitoring

 

Stuur deze pagina door naar een collega »