Kwaliteitswaarnemer in contact centers

Auditio zoekt mensen die de kwaliteit van gesprekken en e-mails van contact centers in kaart kunnen brengen volgens onze methodes.

Functieprofiel

Auditor

Als auditor luistert u intensief mee naar gesprekken van callcenter-medewerkers en beoordeelt u de kwaliteit daarvan. Ook beoordeelt u de kwaliteit van verzonden e-mails, volgens vooraf vastgestelde normen.

Het werk wordt voornamelijk op locatie bij de klanten gedaan, door heel Nederland, met een duidelijk accent op het noorden en oosten. Als auditor rapporteert u aan de projectleider van Auditio en bent u verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de kwaliteit van gesprekken en e-mails. Dit resulteert in rapporten over mensen, afdelingen en bedrijven.

Na een korte opleidingsperiode bent u bevoegd een normstellend oordeel uit te spreken over gesprekken en e-mails. U wordt daarin ondersteund door regelmatige kalibratiesessies.

Functie-eisen

Solliciteren zonder hieraan te voldoen is tijdverspilling voor beide partijen...

  • U functioneert ten minste op HBO-niveau en heeft een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Een afgeronde HBO-opleiding is geen eis, afgerond HAVO of VWO echter wel. U bent opgeleid in een studierichting waarin communicatie en rapportage een zeer belangrijke rol spelen.
  • U heeft enige werkervaring, bij voorkeur ten minste een jaar in een inbound callcenter.  
  • Reizen is geen probleem voor u. U accepteert dat u soms ’s avonds hoort waar u de volgende dag zult zijn. 
  • U bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Vaardigheden/eigenschappen

Kandidaten die beschikken over de onderstaande eigenschappen, genieten de voorkeur:

  • U bent analytisch, u heeft oog voor detail, u bent nauwkeurig en precies. U bent erg goed in staat een balans te vinden tussen een betrokken en benaderbare houding enerzijds en een professionele en objectieve houding anderzijds.  
  • U bent thuis in MS-Word en MS-Excel, en in staat de systemen van onze klanten snel te doorgronden. 
  • Zo nodig beargumenteert u uw oordeel rustig en standvastig. 
  • U hebt geen sterke behoefte aan een eigen vaste werkplek, wél aan een kleine groep prettige collega’s waar u vaak mee overlegt.

Solliciteren?

Wij houden van efficiëntie...

 



Over Auditio

Auditio's Missie
Door kwaliteit van klantcontacten objectief te kwantificeren, wil Auditio organisaties helpen met het daadwerkelijk verhogen van deze kwaliteit.

Het huidige team

Auditio heeft momenteel 2 werknemers; 0 vrouw en 2 mannen. Auditio kent een open bedrijfscultuur en er is veel ruimte voor persoonlijke groei. Een leuk en goed samenwerkend team wordt gezien als het belangrijkste ‘kapitaal’ van Auditio. Er wordt dan ook actief gehandeld om de goede sfeer te behouden. Auditio is van mening dat een toename van zelfkennis zich vertaalt in beter functionerende teams en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. 

Het kantoor

Auditio heeft een modern kantoor in Joure. Het adres is Oer de Feart 157, 8502 CV Joure. Doorgaans werkt u overigens op locatie, bij de klant.

Het salarisaanbod

Inclusief vakantiegeld is het instapsalaris circa 20.000 euro bruto per jaar. Uiteraard biedt Auditio u een duidelijk pad naar boven aan. Auditio is echter geen ‘up or out’-werkgever.

Overige voorwaarden

Bij een voltijdsdienstverband biedt Auditio 25 vakantiedagen aan. Daarnaast is het ‘verplicht’ een 5 daagse persoonlijkheidstraining te doen op kosten van Auditio. De pensioenregeling van Auditio loopt bij Zwitserleven. Reiskosten worden gedeclareerd tegen 19 eurocent per kilometer of tegen het tweedeklas treintarief. Reistijd wordt deels betaald door Auditio. U kunt gebruik maken van een adobe acrobat icon NS Business card.  

Carrièremogelijkheden en opleidingen

Auditio kent grofweg drie ‘stappen’. Iedereen start als auditor. Daarna kunt u doorgroeien naar projectleider. Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de balans tussen de rapportages en de uren die deze rapportages aan klanten kosten. Als u zich verder wilt bekwamen binnen de callcenter-wereld, is uiteindelijk een COPC-certificering een vereiste. U bent dan een gecertificeerd auditor. Als gecertificeerd COPC-auditor helpt u organisaties bij het opzetten van hun kwaliteitscirkels, -processen en -methodes. De eigen Auditio-methodiek speelt daarin een belangrijke rol.

 

Stuur deze pagina door naar een collega »