auditio > Diensten Quality Monitoring > Tools Quality Monitoring

Quality Monitoring Tools

Auditbase

quality monitoring tools AuditbaseAuditbase is een web-based database, die volgens uw wensen wordt geconfigureerd. Deze is een op een afgestemd met, en op de methodiek van de klant. De database is altijd toegankelijk en actueel. In uw IT-infrastructuur hoeft dus helemaal niets te veranderen.

Doordat iedere gebruiker een persoonlijke login gegevens heeft, is het voor onbevoegden niet mogelijk bij de data te komen. Tevens is het hierdoor mogelijk Auditbase quality monitoring tools thumbnail authorisatie-niveaus in te bouwen waardoor bijvoorbeeld de callcentermanager toegang heeft tot de data van meerdere teams en een teamleader alleen tot de data van zijn eigen team. U betaalt voor Auditbase alleen de setup- en configuratiekosten, ongeacht het aantal gebruikers binnen uw organisatie.


Audit-Quiz

Online kennistoets

Audit-Quiz is 'n tool waarmee razendsnel vraag- en antwoordspellen worden opgezet. De correcte antwoorden worden door elkaar gehusseld, waardoor snel afkijken bij de buurvrouw lastig wordt. Met Audit-Quiz is er als u dat wilt elke week 'n winnaar van de Quiz. Voor de agents elke keer weer een (vaak speelse) uitdaging, en u krijgt heldere management informatie waaruit blijkt wie de juiste kennis heeft om klanten goed te woord te staan. U betaalt Audit-Quiz aan de hand het aantal deelnemers. Audit Quiz is eveneens een webbased tool, waardoor ook hier in uw IT-infrastructuur helemaal niets hoeft te worden veranderd.


Tape-it-easy

quality monitoring tools Auditstream

Tape-it-easy is een online tool waarmee teamleiders op individuele basis beveiligde toegang krijgen tot de gesprekken die geëvalueerd zijn in het kader van Two out of Five™ quality monitoring. Het beste en het minste gesprek van een geëvalueerde agent zijn direct als streaming audio te beluisteren door de teamleiders. Het management krijgt vervolgens een heldere rapportage, waaruit de monitoringsinspanningen en -resultaten van uw teamleiders duidelijk naar voren komen. Tape-it-easy is eveneens een bijna 100% webbased tool, waardoor ook hier in uw IT-infrastructuur maar heel weinig hoeft te worden veranderd.
Tape-it-easy is los leverbaar en als 'package deal' met bijvoorbeeld two-out-of-five ™.


> Meer over de dienstverlening van Auditio op het gebied van quality monitoring

 

Stuur deze pagina door naar een collega »